Logo laten maken

Herkenbaar logo

Een uniek logo op maat gemaakt voor jouw bedrijf

Logo’s zijn hét identificatiepunt van jouw bedrijf, jouw website. Logo’s zijn hét symbool waarmee klanten jouw merk kunnen herkennen. Een goed logo zorgt ervoor dat mensen jouw logo direct verbinden met de herkennen van wat jouw bedrijf doet en moeten daar direct het juiste gevoel bij hebben.
Het logo, of nog beter gezegd je hele huisstijl, moet bij jouw bedrijf, bij het onderwerp van jouw website, passen. Een goed logo is een visueel, esthetisch aantrekkelijk element dat positieve herinneringen aan je merk oproept en misschien niet de naam van je bedrijf. Het is nou eenmaal een feit dat mensen gemakkelijk een naam (of een naam van een bedrijf) vergeten, dat is nou eenmaal de menselijke natuur, maar een goed logo zullen ze onmiddellijk herkennen en associëren met jouw merk, jouw bedrijf.

Laat daarom het ontwerpen en ontwikkelen van jouw logo over aan de echte professionals. Onze ontwerpers, met meer dan 15 jaar ervaring, weten als geen ander hoe belangrijk een goed logo voor jou en je bedrijf is.
Logo laten maken

Jouw indentiteit

Logo & huisstijlontwikkeling

Niet alleen je logo, maar je hele huisstijl is belangrijk. Het is goed voor de uitstraling, goed voor de visuele herkenbaarheid, maar ook goed voor de rust.
WordPress-website.nl ontwikkelt daarom niet alleen jouw logo, maar jouw hele huisstijl. Dat zijn, naast het logo, onder andere je briefpapier, visitekaartje en enveloppen. Diezelfde herkenbare stijl en kleuren worden vervolgens ook op je website gebruikt. Zo creëer je herkenbaarheid en uniformiteit. Het is dus uitermate belangrijk om voor goed na te denken over welke uitstraling je wilt en welke het beste bij je bedrijf past.

Wij verdiepen ons daarom eerst in jou, jouw bedrijf en jouw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe huisstijl past bij jouw identiteit en de uitstraling die je wilt. Bij sommige branches is een strak en zakelijk logo het beste, bij andere branches moet het juist een fleurig en speels karakter hebben. Na het inventariseren van je wensen gaan we meteen aan de slag.  
Uniek online

Herkenbare uitsraling voor jouw website

Voor de uitstraling en herkenbaarheid van jouw website en jouw bedrijf of merk is een uniek op maat gemaakt logo en huisstijl belangrijk. Wij ontwikkelen een logo en complete huisstijl in de volgende eenvoudige stappen.

Overleggen

Wij verdiepen ons in jou, je bedrijf en je doelgroep en horen graag wat jouw persoonlijk wensen zijn.

Adviseren

Na de inventarisatie stellen wij een stappenplan op en komen met een goed en gedegen advies.

Aan de slag

Vervolgens gaan wij aan de slag en creëren speciaal voor jou een unieke, op maat gemaakte uitstraling.

Oplevering

Na jouw goedkeuring wordt je nieuwe logo en je nieuwe huisstijl opgeleverd en is klaar voor gebruik.

Logo & huisstijl voor jouw website

Met een goed logo en goede huisstijl vertel jij je consumenten waarom jouw bedrijf uniek is. Er zijn misschien wel 50 andere lunchrooms in jouw stad, maar met jouw logo en huisstijl vertel jij waarom jij uniek bent en waarom ze voor jou moeten kiezen. Het juiste logo en de juiste huisstijl brengen die boodschap over.

Een goed ontworpen bedrijfslogo, met de juiste pictogrammen, het juiste lettertype en de juiste kleuren doet de communicatie voor jou en vertelt van de achtergrond van je bedrijf (professioneel, zakelijk, ontspanning, leuk) tot je missie (innovatie, efficiëntie, entertainment).

Met andere woorden, met jouw logo en jouw huisstijl breng je jouw waarden en laat je jouw (potentiële) klanten zien waarom ze voor jou moeten kiezen, waarom jij beter bent dan jouw concurrenten.

 

Een unieke eigentijdse uitstraling

Ons professionele team weet als geen ander hoe ze jouw achtergrond en jouw missie moet samenvatten in een logo en huisstijl en hoe ze moeten zorgen een unieke eigentijdse uitstraling. Naast een goede, SEO-geoptimaliseerde WordPress website met de juiste content zijn het juiste logo en de juiste huisstijl zeker zo belangrijk. Als jouw website is gevonden op internet en de potentiële klant bezoekt je website, dan wil je deze bezoeker behouden en niet dat deze direct weer afhaakt. Je wilt ze langer op jouw website houden, om op die manier de conversie te vergroten. Het juiste logo en de juiste huisstijl dragen hier zeker aan bij.

Laat daarom nu jouw logo en jouw huisstijl door onze professionals ontwerpen en ontdek wat het verschil is tussen een logo, een huisstijl en een uniek, eigentijds logo en huisstijl met de juiste uitstraling en herkenbaarheid zoals wij die maken. Je merkt meteen het verschil.