Online marketing

Jouw website onder de aandacht

Hoe online marketing jouw site tot leven brengt.

Jouw prachtige website is af. Mooi. Maar nu komt misschien wel het allerbelangrijkste. Nu is het zaak om bezoekers naar jouw website te trekken. Het probleem is echter dat er zoveel websites zijn en iedereen bezoekers naar hun website wil trekken. Hoe zorg je er nou voor dat die bezoekers juist naar jouw website komen? En, nog belangrijker, hoe ze bij jou kopen, dus hoe jij jouw conversie ratio kunt verhogen. Dat kan alleen met de juiste online marketing. Met de juiste online marketing breng je jouw website pas echt tot leven.

Wij werken vanuit een heldere, transparante strategie. We werken met korte lijnen en proactieve communicatie. Samen behalen we op die manier online succes en zetten we jouw merk pas écht op voorsprong.
Online marketing
Online marketing

Laat weten dat je er bent

Online marketing brengt leven in jouw website

Online marketing brengt jouw website pas echt tot leven. Je hebt een prachtige en moderne website of webshop, maar zonder bezoekers op je website zul je ook nooit omzet maken. Je wilt zoveel mogelijk relevante bezoekers trekken, bezoekers die potentiële klanten zijn. Alleen met de juiste online marketing haal je het beste uit je website. Ons team marketing professionals heeft een compleet marketing programma ontwikkeld om de meeste bezoekers op je website te krijgen en de hoogste conversie ratio’s te behalen. Want daar draait het natuurlijk allemaal om.  
Meer bezoekers

Met online marketing

Met onderstaande 4 eenvoudige stappen zetten wij jouw website op de beste manier in de markt. Niet alleen meer bezoekers op je website, maar vooral meer omzet, een hogere conversie ratio. Want daar draait het natuurlijk allemaal om.

Overleg

Wij horen graag wat jouw specifieke wensen zijn. Wat wil je met je website doen, wat wil je ermee bereiken?

Analyse

Als alle wensen duidelijk zijn, gaan wij de mogelijkheden analyseren om tot het beste resultaat te komen.

Monitoren

Wij monitoren continu de voortgang en sturen direct bij daar waar dat nodig mocht blijken te zijn.

Ready

Het resultaat is dat jouw website veel meer relevante bezoekers trekt en een veel hogere conversie heeft.

Wat is online marketing?

Online marketing is het promoten van jouw product of jouw dienst via het internet. Het doel van online marketing is het trekken van meer bezoekers en vooral meer klanten naar jouw website. Niet iedere bezoeker is direct een klant, het is de kunst ervoor te zorgen dat toch zoveel mogelijk bezoekers klant worden en uiteindelijk jouw product(en) of dienst(en) gaan afnemen. Hiervoor zijn veel verschillende manieren voor en diverse kanalen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie, content marketing en social media marketing.

Online marketing omvat vele aspecten. WordPress-website.nl heeft een compleet programma ontwikkeld, dat onder andere onderzoek naar zoekwoorden, technische verbeteringen, content marketing, e-mail marketing, promotie, communities, SEO, sociale media en diverse andere marketingtactieken omvat. Met de juiste strategie en de juiste mix halen wij het beste uit je website. En dat allemaal tegen een zeer schappelijke prijs. Neem gratis en geheel vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Online marketing is van levensbelang

Het is uitermate belangrijk dat je van tevoren goed nadenkt over wie en wat je wilt bereiken. Als dat duidelijk is, kun je gerichte content inzetten en de juiste kanalen gebruiken om dat doel te behalen. Online marketing is van levensbelang, want alleen daarmee trek je meer relevante bezoekers en behaal je meer omzet met je website of webshop. Meer bezoekers betekent niet automatisch meer omzet, maar meer relevante bezoekers wel. En dat is wat wij hiermee realiseren.

Onze ervaren team online marketeers weten hoe je de juiste doelgroep moet bereiken. Het belangrijkste is namelijk niet om zoveel mogelijk bezoekers te trekken, maar zoveel mogelijk relevante bezoekers. Namelijk, als bezoekers binnen 1 of 2 seconden alweer jouw website verlaten omdat ze onder valse voorwendselen naar jouw website zijn getrokken, heb je nog niks bereikt. Je wilt dat de bezoekers langer op jouw website blijven, omdat ze daar vinden waarnaar ze op zoek zijn. De kans dat ze dan ook daadwerkelijk iets bij jou gaan kopen is vele malen groter.